Yönetim Kadrosu

Mustafa ÜN
Okul Müdürü

1983 Karaman doğumludur.  İlköğretimini İstiklal İlkokulunda, ortaöğretimini ise Karaman Anadolu Lisesinde tamamlamıştır. 2006 yılında Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun olmuştur. Selçuk Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde Eğitim Yönetimi, Teftişi ve Planlaması alanında yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.
     2008/2009 Eğitim öğretim yılında okulumuz kadrosuna katılmış ve 4 yıl sınıf öğretmeni olarak görev yapmıştır. 2012 yılında okul müdürlüğü görevine getirilmiştir. Evli ve iki çocuk babası olan Mustafa ÜN halen Özel Babaoğlu İlköğretim Kurumları Müdürü olarak görevine devam etmektedir.

Ali DİNÇ
İlkokul Müdür Yardımcısı

1979 yılı Konya doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Konya’da tamamlamıştır. 2001 yılında Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun olmuştur. 2005 yılında yine Selçuk Üniversitesi iletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.
     2002 yılından itibaren ilimizde öğretmenlik ve yöneticilik görevlerinde bulunmuştur.  2008 yılında okulumuz kadrosuna katılmıştır. Halen Babaoğlu Kolejinin İlkokul bölümünden sorumlu müdür yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.  Evli ve iki çocuk babasıdır.

Gülçin CEYLAN
Ortaokul Müdür Yardımcısı

1980 Karaman doğumludur. İlköğretimini Gazi Mustafa Kemal İlkokulu’nda ortaöğrenimini Karaman Anadolu Lisesi’nde tamamlamıştır. 2005 yılında Muğla Üniversitesi Felsefe bölümünden mezun olmuştur. Selçuk Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. 2005-2012 yılları arasında Karaman Uğur Dershanesi’nde rehber müdür yardımcısı olarak görev yapmıştır.
2011-2012 eğitim öğretim yılında okulumuz kadrosuna katılmış, 3 yıl rehber öğretmen olarak görev yapmıştır. 2015 yılında müdür yardımcılığı görevine getirilen Gülçin Ceylan evli ve bir çocuk annesidir.

Üste Çık